Ο Γιάννης και ο Φίλιππος ανοίγουν φωτογραφείο.

Η φωτογραφία είναι μια μαγική τελετουργία. Είναι η «αποφασιστική στιγμή» που το μάτι, η καρδιά και το δάχτυλο του φωτογράφου συγχρονίζονται πλήρως. Είναι ένα απλό κλικ που συλλαμβάνει μια στιγμή, μια εικόνα. Είναι τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν όταν βλέπουμε αυτήν την εικόνα σε μια κορνίζα, ένα photobook, μία κούπα ή σε οποιοδήποτε άλλο υλικό φανταστείτε. Είναι μία τομή στο χρόνο που μένει αιώνια ζωντανή.

Ο Γιάννης και ο Φίλιππος ανοίγουν φωτογραφείο.

Ένα φωτογραφείο που αντιπροσωπεύει την αγάπη μας για τη φωτογραφία. Ένα φωτογραφείο που φιλοδοξεί να ξαναβάλει την εκτυπωμένη φωτογραφία στη ζωή σας. Ένα φωτογραφείο όχι μόνο για φωτογραφίες εγγράφων, παρελάσεων και εκδηλώσεων.

Ανοίγουμε ένα χώρο που το χαμόγελο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρύζετε. Έναν ζεστό, σαν το σπίτι σας περιβάλλον, στο οποίο θα σχεδιάσουμε τη φωτογράφιση της μέρας του γάμου σας ή της βάπτισης του μικρού σας, θα εκφραστούμε μέσα από θεματικές φωτογραφίσεις στο πλήρες εξοπλισμένο μας στούντιο, θα αναλάβουμε τη διαφημιστική φωτογράφιση των προϊόντων σας. Ένα χώρο δεκτικό σε προτάσεις που θα προχωρήσουν τη φωτογραφία ένα βήμα παραπέρα.

Ο Γιάννης, και ο Φίλιππος ανοίγουν το «Φωτογραφείον»!