Παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας γκάμα υπηρεσιών φωτογραφίας που εγγυάται την ικανοποίηση των αναγκών σας.

Οι υπηρεσίες μας κυμαίνονται από την φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων, τη διαφημιστική φωτογράφιση προϊόντων, την δημιουργία αλμπουμ/βιβλίων φωτογραφιών ή οποιουδήποτε άλλου εξατομικευμένου προϊόντος φωτογραφίας μέχρι τα επίσημα και ανεπίσημα πορτρέτα για τα επαγγελματικά ή κοινωνικά σας δίκτυα και τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Επομένως, εργαζόμαστε σκληρά ώστε να παρέχουμε πάντα το βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα με κύριο γνώμονα τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, την αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουμε.

Εκδηλώσεις

Είμαστε σε θέση να επιτύχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα καταγράφοντας όλες εκείνες τις μοναδικές στιγμές τις οποίες αξίζει να θυμάστε τα επόμενα χρόνια.

Γάμος

Η ημέρα του γάμου σας είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για να γιορτάσετε την αγάπη σας και να την μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Έχουμε πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας της ημέρας αυτής να είναι τέλεια και είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη φωτογραφική & βιντεογραφική ιστορία ώστε να μπορείτε να την αναβιώσετε ξανά και ξανά.

Βάπτιση

Μας εμπνέει πάντα το γεγονός της βάπτισης. Γι’ αυτό, δημιουργούμε, κάθε φορά, εντυπωσιακές εικόνες φωτογραφίζοντας διακριτικά, από τις πιο ξεχωριστές αντιδράσεις των παρευρισκομένων μέχρι μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που αποτυπώνουν την μαγεία του γεγονότος.

Στούντιο

Διαθέτουμε ένα πλήρες εξοπλισμένο στούντιο, ένα ζεστό, σαν το σπίτι σας περιβάλλον, στο οποίο θα εκφραστούμε μέσα από θεματικές φωτογραφίσεις, θα αναλάβουμε τη διαφημιστική φωτογράφιση των προϊόντων σας και θα αναδείξουμε την επιχείρησή σας μέσα από τις πιο σχετικές και επαγγελματικές εικόνες.

Επαγγελματικά Πορτρέτα

Εκτύπωση

Το φωτογραφείον φιλοδοξεί να ξαναβάλει την εκτυπωμένη φωτογραφία στη ζωή σας. Γι αυτό, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ποιοτικές εκτυπώσεις στα χέρια του πελάτη μας και τους τοίχους τους.

Σε ποιον, όμως, δεν αρέσει να ξεφυλλίζει ένα άλμπουμ/βιβλίο φωτογραφίας, ποσο μάλλον όταν λέει μια ιστορία; Τα αλμπουμ φωτογραφιών μας είναι τόσο μοναδικά όσο και οι εικόνες που μπαίνουν σε αυτά. Σχεδιασμένα να λένε δημιουργικά την ιστορία των εκδηλώσεων, του γάμου ή τη βάφτιση του μικρού σας.

Επίσης, γνωρίζουμε την αφθονία των ψηφιακών εικόνων που χάνονται και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε εξατομικευμένο προϊόν φωτογραφίας μας ζητηθεί.

Πάντα δεκτικοί και έτοιμοι σε νέες ιδέες και προτάσεις που θα προχωρήσουν την φωτογραφία ένα βήμα παραπέρα. Έτοιμοι να τις αναδείξουμε μαζί, με προσεκτικό και ενεργό τρόπο.

Δείτε δείγμα της δουλειάς μας & αφήστε τις φωτογραφίες να μιλήσουν για εμάς.